Medlemskap i Røde Kors

Som medlem støtter du:

– vårt frivillige omsorgsarbeid i Norge. Det gjør det mulig for oss å hjelpe mennesker som lever i ensomhet, barn og unge som sliter med livene sine, flyktninger og innvandrere som trenger hjelp til å orientere seg i en ny hverdag.

– Røde Kors Hjelpekorps som er i kontinuerlig beredskap, og kan på kort varsel rykke ut for å delta i søk og redningsaksjoner

– Røde Kors beredskapsvakt har fått opplæring i førstehjelp, beredskapsarbeid, psykisk støtte mm. og vil kunne mobilisere frivillige til innsats for lokalmiljøet dersom en stor krise eller katastrofe inntreffer.

Medlem: 300 kr (pr. år)
Familiemedlemskap: 600 kr (pr. år)
Ungdom: 150 kr (13-25 år) (pr. år)
Barn: 60 kr (0-12) (pr. år)

Røde Kors-magasinet

Som medlem vil du motta Røde Kors-magasinet fire ganger i året. Her vil du få bred innsikt i Røde Kors sitt arbeid i inn- og utland, nyhetsstoff, tema-sider og faste spalter som profilintervjuer, ildsjeler og lokalt stoff. Røde Kors-magasinet gir deg både de sterke og gripende historiene og de mer lysbetonte småsakene. Les siste utgave her!

Grasrotandelen

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Moss Røde Kors.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

  • Hos kommisjonæren
  • Mobilspill
  • Norsk Tipping sine nettsider
  • SMS, send Grasrotandelen 942038321 til 60000

For mer informasjon se www.norsk-tipping.no
*For Multix og Instaspill gjelder annen beregning.

Vipps